Diskuse

Vraťte vodu

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je ale hlópost.

Státní se opět vydává za lepší než soukromé

21. 06. 2017 14:53:46

Jestliže registr smluv komplikuje pseudopodnikání státu a samospráv, je to jenom dobře. Proč vlastně Budějovický Budvar nebyl již dávno privatizován? Úkolem státu je zajištění obrany a bezpečnosti, nikoliv vaření piva.

https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=610194

Je tam odkaz na článek, jak v soukromých rukách vodárny snižují ztráty vody, které vznikaly při spravování státním socialismem. Jestli si vy nemyslíte na nějakou pozici v VaK. Ne? Tak jenom děláte užitečného idiota?

Vodu nám berou jezeďáci.

Dnešní podoba českého velkoprůmyslového zemědělství poškozuje životní prostředí (používáním herbicidů, fungicidů, zoocidů, pesticidů), půdu (zhoršováním větrné a vodní eroze, snižováním podílu humusu v půdě), krajinu (neslučitelností s remízky, vlnolamy, mezemi), zhoršuje dopady sucha a při deštích ztěžuje obnovu vodních zásob (utužování má za následek zhoršení nasákavosti).

https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=677761

0 0
možnosti
Foto

V soukromých rukou bude stále zdražovat a ve státních rukou zdražovat nebude? A na to jste přišla jak? Stát je nejhorší hospodář vůbec, zdražuje neustále a nic za to nenabízí. Třeba taková dálniční známka, zdražuje bez ohledu na to, jaký je stav dálnic. A nejen stát, ale i ÚSC zdražují, třeba takové parkování ve městech.

2 0
možnosti

A když vrátí vodu, vrátí se jim peníze?

0 0
možnosti

Už dávno si je vyinkasovali.

1 0
možnosti

P33e49t87r 36B75u20r18i50a70n

18. 9. 2018 20:11

Možná to bude pro vás překvapením, ale vodu nám opravdu nikdo neukradl. Pořád patří nám všem.

2 0
možnosti

To je záležitost obcí, jak se svou vodohospodářskou infrastrukturou naložily. V některých městech byla v tak dezolátním stavu, že vyžadovala obrovské částky do obnovy, na níž města finančně nedosáhla. Jinde se bez zahraničních investorů obešli, ale ceny vodného a stočného jsou ještě vyšší, než u těch zahraničních vlastníků, protože se do těchto cen musely promítnout náklady do obnovy infrastruktury.

Ale i v tomto případě platí, že po bitvě je každý generál.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS