Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P33e83t42r 70B82u51r21i15a60n

16. 7. 2018 16:13

Souhlas, karma.

1 0
možnosti
OP

Hezký blog R^. Avšak představa, že "Je čas návratu k tradičním hodnotám rodiny, morálky, klasického vzdělávání, odměny za kvalitní práci, úctě k řemeslu a každému pracujícímu člověku.

Zdroj:https://kabourkova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=670969";, je jen nostalgické přání. My, kteří jsme na hodnotách vyrostli, s tím budeme mít doživotní problém. Ale ti mladí se s tím buď poperou a hodnoty pro sebe objeví, nebo podlehnou globálnímu vymývání mozků, pro které je např. to youtuberství požehnáním a svět bude jen mrzké a tupé místo k záhubě

1 1
možnosti
JK

Zkostnatělé socialistické postupy a snaha žáky a studenty vecpat do tabulek a formulářů dělá z učitelů úředníky, kteří se tak neučí novým formám výuky. Výuka se musí přizpůsobit stavu společnosti a vývoji vědění. Sociální i jiné sítě se dají snadno využít ve výuce, jen to někdo musí umět a taky chtít. Jenže nyní se zavelelo "dělníky do továren", maturita je fuj a proto všichni alou do učňáků.

Strašení dětskými migrantskými gangy je teda opravdu hnus a přes všechny čáry.

Jestli je tohle hlavní stranická linie pro komunální volby, tak to se běžte bodnout bubáci.

Slezte z Olympu a zajděte do ghetta v Ústí n/L, nebo Ostravě (i jinde), tam můžete děti a rodiče přesvědčit, že škola je z toho prostředí může dostat. To ne, jistější je najít nepřítele za hranicemi, stačí hodně dramatických keců, jen když z toho nekouká žádná opravdová práce.

Oligarcha a komunisté mají stejný cíl, armádu nevzdělaných dělníků, snadno se ovládají a méně se bouří. To už tady bylo a děkuji, nechci.

1 2
možnosti
PB

P66e72t95r 55B77u58r61i17a17n

16. 7. 2018 16:18

Ono je asi jednoduché nazvat strašením to, co nechci přijmout jako fakt. Stovky obětí gangů z no-go zón vám právě zatleskaly. Mimochodem, u nás jsou také.

Mimochodem, proč je třeba přesvědčovat dospělce o tom, že vzdělání je v životě důležité? Vždyť to je přeci taková samozřejmost, že nevědět to může jen nesvéprávný člověk. Takže o tom, že by to nevěděli v Ústí, nebo v Ostravě, to asi nebude.

1 0
možnosti
Foto

Napsané je to hezky. Nosím podobné myšlenky v hlavě již dlouho, ale přišel jsme na to, že i kdybych udělal pro změnu k lepšímu cokoliv, směr společnosti to nezmění, tak jako tomu bylo vždycky v historii. Takto už psalo mnoho a mnoho významných osob a dějiny šly beztak špatným směrem, dokud se to celé nějak nevys.... a zase nestočilo na čas k lepšímu. Historie i budoucnost je vždycky v ruku politiků a ti jsou jen ti "nej..." z nás (doplnit si tam můžete co chcete). Ale díky za správný pohled :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2058x
Nejlépe mě vystihuje moje motto:

"Příčinou krize je morální bída. Přelom hospodářské krize? Nevěřím v žádné přelomy samy od sebe. To, čemu jsme zvykli říkat hospodářská krize, je jiné jméno pro mravní bídu. Mravní bída je příčina, hospodářský úpadek je následek. V naší zemi je mnoho lidí, kteří se domnívají, že hospodářský úpadek lze sanovat penězi. Hrozím se důsledku tohoto omylu. V postavení, v němž se nacházíme, nepotřebujeme žádných geniálních obratů a kombinací. Potřebujeme mravní stanoviska k lidem, k práci a veřejnému majetku. Nepodporovat bankrotáře, nedělat dluhy, nevyhazovat hodnoty za nic, nevydírat pracující, dělat to, co nás pozvedlo z poválečné bídy, pracovat a šetřit a učinit práci a šetření výnosnější, žádoucnější a čestnější než lenošení a mrhání. Máte pravdu, je třeba překonat krizi důvěry, technickými zásahy, finančními a úvěrovými ji však překonat nelze, důvěra je věc osobní a důvěru lze obnovit jen mravním hlediskem a osobním příkladem." (T. Baťa)

Seznam rubrik