Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autorko, přečtěte si laskavě to, co vydáváte za své motto.

Pak zkuste zauvažovat nad tím, kam zařadit osobu, která lže, podvádí, vysokoškolský titul si koupí a její jedinou známou kvalifikací na ministerské křeslo je oddanost šéfovi a ochota zastavit jeho trestní stíhání, klidně i bez jakéhokoli důvodu.

:-/

No a pak si znovu přečtěte to o mravní bídě.

6 2
možnosti

Pane Šedivý,

přečtěte si prosím ještě jednou blog. Třeba Vám dojde, že to není obhajoba Malé, ale povzdech nad mravní bídou, která zde je. Ono pokud si lidé nesáhnou na nos a budou volit člověka, který spolupracoval s STB, tak se z té bídy nikdy nedostaneme.

Podobně mě mrzí, že lidé v dnešní době už mnohdy nerozumí obsahu toho, co čtou a následně podsouvají své názory jiným.

Jinak souhlasím s tím, že Malá by měla rezignovat sama, ale na druhou stranu proč by to dělala, když lidé volí podvodníky a lháře pořád dokola?

0 0
možnosti
Foto

Jasně, je to kampaň, účelovka. To jsme už ale jednou slyšeli, že ano, paní autorko?

5 0
možnosti

Ale ano, pane. Pokud jste VŠ vzdělán, pak se modlete, aby Vám náhodou vaši diplomku taky neprojel automat. Možná byste se divil, Vy mravokárče...

2 1
možnosti
Foto

Chápete paní autorko, že člověk, který má šéfovat MINISTERSTVU SPRAVEDLNOSTI by prostě měl být zcela bezúhonný? A to jak nyní, tak třeba i před 20 lety? Pakliže paní Malá podváděla, což se jeví jako silně pravděpodobné, pak nemá na této pozici co dělat. Prostě nemá, protože jí to každý omlátí o hlavu, kdykoli to bude možné.

Žádná kampaň, nic takového. Jen prostý a oprávněný požadavek.

Nebo vám to opravdu, ani trochu nevadí?

9 1
možnosti

A chápete Vy, že v blogu je napsáno, že práce Malé je špatná, ale všem by se mělo měřit stejným metrem?

Malá by měla být odejíta, ale stejně by se mělo měřit i všem ostatním nejen ministrům, ale i všem lidem kolem...

3 0
možnosti

Netroufám si tvrdit, co autorka blogu myslela, ale já v jejím příspěvku vidím povzdech nad tím, jak se dneska společnost poháněná medii chová. Práce Malé podle ní není v pořádku, sama to píše. Ale na druhou stranu je dnes jedno, kdo co dělá, ale když se o něm začne mluvit, je třeba na něj vytáhnout špínu. Proč se neřeší diplomové práce zpětně? Proč se začne vytahovat špína až tehdy, když člověk se někomu nehodí do krámu? Proč má spousta poslanců základní vzdělání a nikomu to nevadí a to rozhodují o osudu nás všech? nebylo by dobré se zamyslet a začít se zajímat, kdo co udělal a může udělat a ne vytahovat špínu? Aneb nenastal čas začít všem měřit stejným metrem?

3 0
možnosti

Kde kdo vytahuje jakou špínu? Tohle je věcné upozornění na to, že dotyčná na tuhle funkci nemá jediné PRO, má však několik zásadních PROTI.

3 0
možnosti

Vážená kandidátko do Senátu, Vám nevadí, že ministryně spravedlnosti podle všech indicií podváděla, a to hned dvakrát - na brněnské Mendelově univerzitě i na Panevropské vysoké škole v Bratislavě, ale vadí vám, že na to média i odborná veřejnost poukázala. Máte dost pozoruhodné představy o morálce.

Doufám, že to voliči na Karvinsku zaznamenají a vyberou do Senátu kvalitnější osobu.

10 3
možnosti

Paní Blahová četla jste tu práci paní Malé? Podle všech indicii ne, ale soudíte podle ulhaných médii.:-)

2 3
možnosti
Foto

Tohle není jen králičí problém, to je problém i z další univerzity, která má navíc renomé horší než plzeňská práva. A s tím srovnáváním prací to bylo vysvětleno tolikrát, že je mi divné, že to paní kandidátka do senátu nikde nečetla. V době králičí diplomky se ještě tyhle práce neproháněly počítačem se srovnávacím softwarem. A ta bratislavská univerzita si bere dost vysoké školné na to, aby svým studentům co nejvíc umetla cestičku.

4 0
možnosti

:-).....Krajanko, píšete výborně ! Souhlasí s panem Pinkavou. Před 13 lety to bylo dobré, dneska u Babiše, po kterém jedou novináři jako vzteklí, se musí vždycky něco najít! Co Benda, CHovanec, Ruml, ev. Hašek, ti nevadili? JDe o úhel pohledu....,koho nemám rád, nějakou veš na něm vždycky najdu! R^R^R^V

3 3
možnosti

Pane Nováku, v čem Jan Ruml podváděl?

3 0
možnosti

Takze deti svindlujte, at z vas muzou byt ministri.

8 0
možnosti

A z některých i senátoři.

1 1
možnosti
Foto

Mám taky "návrh" . Nechť paní Malá odstoupí z funkce , než bude odvolána. Pan Babiš si určitě uvědomí , že proti vůli prakticky celé právnické odborné veřejnosti ji nikdy neprosadí jako ministryni.

Pozn. Že ji hanba nefackuje ?:-(

12 2
možnosti

Někdo tu práci oponoval, někdo jí hodnotil, práce prošla. Podle mého názoru hanba by měla fackovat ty, co dneska aniž by práci četli, tak hodnotí. Odborníci na všechno.

5 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS