Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R38a35d29e39k 49S66e89m66a

11. 7. 2018 18:26

myslím, že současný výsledek voleb je ještě horší...

0 0
možnosti
Foto

Víte, ono těch prezidentských návštěv krajů je už trochu moc. V prvním volebním období to vycházelo na jednu návštěvu kraje ročně a kraje to snad mělo celkem stát 19 milionů korun. Přitom náklady na návštěvy postupně rostly. Není proto divu, že se to mnohým krajům začalo už zajídat. Kromě nákladů musely kraje zajišťovat i program návštěv - návštěvy škol nebo podniků, nějaké to pódium a ozvučení náměstí. A i řada podniků už návštěvu prezidenta odmítala. Proto se nedivte, že v krajích sílí hlasy odmítající další prezidentské návštěvy.

7 0
možnosti

A k tomu připočtěte, že Miloš Zeman zvedl rozpočet kanceláře prezidenta republiky na dvojnásobek toho co měl V. Klaus.;-D

3 0
možnosti

Ano, i Hitler byl zvolen v přímých volbách a jezdil od vesnice k vesnici, a zfanatizované ženy na náměstích řvaly :"Chceme dítě s Vůdcem. " Pravda Vůdce žádné dítě nezplodil. Za to ženy měly potom děti s vojáky osvoboditeli. To že někdo byl zvolen v přímých volbách, ještě neznamená, že nemůže být kritizován a je ten nejlepší. Bohužel značná část obyvatel podléhá různým iluzím a pak je později překvapena co si to zvolila. V tomto jsou Češi nepoučitelný. Viz volby v roce 1946. Pak se nestačili víc jak čtyřicet let divit.;-)

9 0
možnosti
Foto

lidé bohužel často víc než laciná gesta nezajíma:-/R^

0 0
možnosti
Foto

oprava LIDI víc nezajímá-původně jsem chtěla napsal lidé víc nevidí ale pak z toho vznikl ten paskvil

0 0
možnosti
Foto

Ty nepřímé volby byly fakt strašné, člověk si vzpomene na to handrkování, výhružky, vyřizování účtů, kupčení...dlouholetí odpůrci V. Klause ho najednou chtěli volit, když pomůže s církevními restitucemi apod.

2 1
možnosti

Máte pravdu.

Je to trapné. Já bych ty radní už určitě nevolil!

1 2
možnosti

Náhodou, mě je to gesto sympatické. Návštěvu Zemana v našem městě fakt neuvítám, a když už by sem musel, tak za svý respektive za penize, co dostává jeho kancelář. Nevím, proč by mu to měli platit kraje nebo kdokoliv jiný a platí to i o tom parkování.

8 2
možnosti

Podle nadpisu a zmínky o prezidentovi jsem napřed tipoval, že to bude o Zemanově pálení trenclí nebo o jeho přání, aby poddaní drželi hubu.

2 2
možnosti

A clanek mi pripomel navstevu soucasneho presidenta i premiera v jednom meste v plzenskem kraji ze ktereho pochazi jeden svetec.

Nynejsi premier prijel s par cleny sveho tymu a vedl dalo by se rici predvolebni kampan. O par tydnu pozdeji dorazil tehdejsi i nynejsi oan prezident. Cele mesto zablokovali tezkoodenci, hasici zablokovali vsechny prijezdy na namesti a na strechach okolnich domu cihali ostrostrelci,

Pan prezident dostal darem dreveny samopal s lahvi becerovky.

A soucasny pan premier si otevrene bez jakekoliv ochranky povidal s obcany.

1 0
možnosti

Je posraný.Trence spálil,tak to má až v nohavicích.

0 0
možnosti
Foto

Změna volby prezidenta z parlamentní na všelidovou, byla reakcí na nechutné tahanice při volbách Klause.

Že se tato změna neprojevila do nové definice pravomocí a vymezení odpovědností funkce prezidenta, je příčinou dnešního neudržitelného stavu. Myslím, že nikoho z kompetentních právníků ve snu nenapadlo, že by se do prezidentského křesla mohla dostat až tak amorální osobnost.

A protože zde ještě pořád máme demokratickou společnost, můžou se nejen ti plzeňští radní ozvat proti samolibému mocipánovi, nadto když jsou v právu.

Nevím, jak jste dospěla k názoru, že VĚTŠINA lidí RÁDA uvítá stávajícího prezidenta ve své obci?

11 5
možnosti

Take jsem si tenkrat myslel, ze je jednodussi podplatit par poslancu, nez par milionu volicu.

Ale asi to bude v te zemi jinak.

4 1
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2058x
Nejlépe mě vystihuje moje motto:

"Příčinou krize je morální bída. Přelom hospodářské krize? Nevěřím v žádné přelomy samy od sebe. To, čemu jsme zvykli říkat hospodářská krize, je jiné jméno pro mravní bídu. Mravní bída je příčina, hospodářský úpadek je následek. V naší zemi je mnoho lidí, kteří se domnívají, že hospodářský úpadek lze sanovat penězi. Hrozím se důsledku tohoto omylu. V postavení, v němž se nacházíme, nepotřebujeme žádných geniálních obratů a kombinací. Potřebujeme mravní stanoviska k lidem, k práci a veřejnému majetku. Nepodporovat bankrotáře, nedělat dluhy, nevyhazovat hodnoty za nic, nevydírat pracující, dělat to, co nás pozvedlo z poválečné bídy, pracovat a šetřit a učinit práci a šetření výnosnější, žádoucnější a čestnější než lenošení a mrhání. Máte pravdu, je třeba překonat krizi důvěry, technickými zásahy, finančními a úvěrovými ji však překonat nelze, důvěra je věc osobní a důvěru lze obnovit jen mravním hlediskem a osobním příkladem." (T. Baťa)

Seznam rubrik