Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Politika Babiše je jedna perfektní lež, které bohužel lidé věří - kvůli EET zavřelo cca 800 hospod a 1500 obchodů - padli ti neslabší, ale 30% je přesvědčeno, že toto byli ti největší zloději !

Vybralo se více na daních - jo vybralo, ale jen díky tomu že se daří průmyslu na což agent STB nemá jaksi žádný podíl !

Budou přidávat 900kč dlchodcům - no jo , ale ne sami od sebe,ale na příkaz EU, protože důchody mají být 40% půměru a my máme 30% mediánu .8-o

4 0
možnosti

Babišův mladíček vyhodil Němečka. Vyhodil ho Babiš. Hodně se diskutovalo o předražených zakázkách, dokonce vícenásobně. Polovina nemocnice jásá, druhá opak. Kde je pravda? Někde uprostřed ?

2 0
možnosti

Co s poštou. Zase Elkána vyhodil AB. Tady je to jednodušší - hrozné renomé - jen zdražování a natahování ruky k centru - plaťte:-(

1 0
možnosti

Stejny narek jako jini pred vami, pani Kabourova. Musim vsak uznat vasi snahu ukazat to cele. To se povedlo. Take jsem to ocenil. Ale k veci.

Kdyz Bata v 1920 celil stvrzeni koruny panem Rasinem, rozhodl se na nove organizaci prace. To ani nevedel tu slavnou vetu Zapotockeho, "ze po staru se zit neda".Zmeny ktere podnikl, mu prineslo mnoho uzitku.

Osobne navrhuji zmenu organizace vedeni statu a to jen malou upravou. Prvni je zmena obsazeni Snemovny. Volme jedince podle posouzeni volicu z kandidatu ve volebnim okruhu. Volme je JEN na dva roky, aby se neuhnizdili. Volbu prezidenta jiz mame. Jen mu dejme jeste titul premiera vcetne cele te zateze vest republiku, Muze si dosadit sve spolupracovniky do vsech funkci statni spravy. Jen mala zmena. Vsichni jmenovani musi projit overenim a schvalenim v Senate. Take delka jeho mandatu je dobre zkratit na 4 roky. (aby to vydrzel) Nejvetsi zmenou pro noveho prezidenta je nutnost financne vyjit s rozpoctem dany Snemovnou a schvaleny Senatem. Ma-li odvahu, muze zadat o vice penez obe tyto instituce. Timto zakonodarna moc kontroluje vydaje.

Co touto zmenou ziskame? V prve rade stabilitu vedeni statu hned druhy den po volbach. (zadna vlada v demisi) Prezident si muze vybrat odborniky pro kazdou statni funkci. On zodpovida za jejich vykon a kvalitu prace!!

Toto je jen mala ukazka nove organizace. Celkovy nastin dodam na pozadani. Dekuji.

0 3
možnosti

A teď si vemte ta místní sdružení, jako např. Žít Brno a jste v ... .

4 0
možnosti

Žít Brno jsou v podstatě Strana Zelených, takže naprosto o ničem pro rozumného člověka.

3 0
možnosti

Cestina ma pro podobna jednani takovy zajimavy vyraz, Pletichy.

1 0
možnosti

Paní - celkem jednoduché počty- banky v cizích rukou- koho peníze - přece naše - kdo si půjčuje? firmy v cizích rukou- kdo z toho má profit - cizí země...

Jak funguje naše správa ? pčbujelost a nesmyslnost předpisů. Takže jak z toho - jedině podvádět . Kdo se podporuje - milonáři a miliardáři. vadí to někomu - nevadí - zvolili toho největšího vysávače dotací. Kdo je v parlamentu a nahoře?

No ti kteří tam mají vyšlapanou cestu, po které nikoho nepoustí. kam to vede?

Jedině do pekel nebeských..........

2 0
možnosti

Neda mi to o musim se zeptat. Kdo jsou ti milionari a miliardari, a jak se jimi stali?

Ti, o nichz neco vim, jsou vesmes byvali predsedove stranicke organizace KSC v podniku.

3 0
možnosti
Foto

Inspirující. K vážnému zamyšlení.

2 0
možnosti
Foto

Nadpis tohoto článku vystihuje naprosto přesně, co se zde v tomto státě zcela spolehlivě děje téměř 28 let. R^;-)

1 0
možnosti
Foto

I57v86a54n 51M11a52r57e63k

22. 2. 2018 19:13

Naprostý souhlas a velká karma p. Kabourková. R^ [>-]

5 0
možnosti

Chápu vás, ale co s tím? Sednout na jednorožce a odjet do země "Za duhou" asi nepomůže. Jediné možné řešení je u příštích voleb přemýšlet.

5 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2058x
Nejlépe mě vystihuje moje motto:

"Příčinou krize je morální bída. Přelom hospodářské krize? Nevěřím v žádné přelomy samy od sebe. To, čemu jsme zvykli říkat hospodářská krize, je jiné jméno pro mravní bídu. Mravní bída je příčina, hospodářský úpadek je následek. V naší zemi je mnoho lidí, kteří se domnívají, že hospodářský úpadek lze sanovat penězi. Hrozím se důsledku tohoto omylu. V postavení, v němž se nacházíme, nepotřebujeme žádných geniálních obratů a kombinací. Potřebujeme mravní stanoviska k lidem, k práci a veřejnému majetku. Nepodporovat bankrotáře, nedělat dluhy, nevyhazovat hodnoty za nic, nevydírat pracující, dělat to, co nás pozvedlo z poválečné bídy, pracovat a šetřit a učinit práci a šetření výnosnější, žádoucnější a čestnější než lenošení a mrhání. Máte pravdu, je třeba překonat krizi důvěry, technickými zásahy, finančními a úvěrovými ji však překonat nelze, důvěra je věc osobní a důvěru lze obnovit jen mravním hlediskem a osobním příkladem." (T. Baťa)

Seznam rubrik