Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Policie a její vyšetřování má být apolitické. Vyšetřování před volbami je zásah do voleb a vyšetřování po volbách je snaha přepsat volební výsledek. Proč asi někdo vypouští tyhle balónky, zrušení senátu, ořezání sněmovny, přepsání jednacího řádu, neomezená moc celníkům, které jsou jen snahou omezit vše co není velkému vůdci po vůli. Jestli se něco těmhle oligarchům podařilo, tak zvednout ceny na úroveň Německa a ořezat platy na třetinu Německa. To se týká zejména potravin, kde zrovna jak z udělání hraje prim bývalý ministr financí. Dusí malé podnikatele o každou korunu na daních a sám "optimalizuje" na hraně a teď zřejmě i za hranou zákona a nestydí se vykřikovat, že policie nemá mít právo to vůbec před volbami vyšetřovat. Co tak navrhnout, aby berňák nechal podnikatele napokoji v době účetní uzávěrky.

Vámi uváděná fakta, žádnými fakty nejsou, jen nekriticky opakujete prohlášení Babiše. Že anonymní akcie patří jeho dětem řekl jen on (srdceryvné prohlášení ve sněmovně), za firmu jednali pouze advokáti ze skupiny Agrofert. Když díky státní šikaně se z hospody stane soukromý klub, vykřikuje Babiš, že je to účelové obcházení zákona a to bude potrestáno, bez policejního vyšetřování na to vlítne berňák, vyměří likvidační pokuty a obstaví všechen majetek, po zaplacení se můžete roky soudit. Jakmile ale Babiš čachruje s Hnízdem, dluhopisy, převody mezi firmami, účtování za služby firem z daňových rájů a pod., berňák nehne ani prstem a ještě se vede kampaň proti vyšetřování policie.

Já nechápu tenhle váš postoj, "proč tomu chudákovi a dobrodinci pořád ubližujete". Asi nějaký přenesený mateřský cit, protože chudák a už vůbec dobrodinec tenhle oligarcha s ambicí vůdce není.

7 0
možnosti
MB

A.Babiš by měl svou hodnotu - Pokud by se, podobně jako Metoděj , vydal do ČR, Zahájil by své snažení o nastolení očisty společnosti. Pak, jako prostý poslanec , (pouze chráněn svou imunitou) - předstrkává zrcadlo prohnilosti. Podává jednu žalobu za druhou, Kalousek do basy odchází jako první a rozkrývá další případy. Je ceněn, další se přidávají, vzniká Hnutí podpory a roste odspodu ! JE TOMU PŘESNĚ NAOPAK ! ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Skvělé, ještě mi tu chybí vyjádření dělnické třídy.

4 0
možnosti
RB

Super, za koho se vyjadřujete vy?

0 0
možnosti
JZ

Pan Babiš taky není obviněn, ale pouze vyšetřován. Třeba v budoucnu obviněn bude nebo taky bude všech obvinění zbaven. To dneska nikdo neví. Ale zákony, jak známo, platí pro všechny a není jediný důvod, proč by zrovna u něj měla být činěna vyjímka.

Pan Babiš nám tu 6 let vykládá o tom, jak zamete s kmotry, jak by chtěl stát řídit jakou firmu (ale už neřekl, kterou firmu) a jak zamezí daňovým únikům a přinese státní kasy 200 mld. CZK. A jaká je skutečnost ? Byl 3,5 roku mizerným ministrem financí, o jeho podnkání se dovídáme, kulantně řečeno, velmi zajímavé věci. Ať dopadne vyšetřování jakkoliv, můj hlas ve volbách nedostane. Ani on, ani jiní jemu podobní.

8 0
možnosti
PB

P25e64t82r 38B12u33r59i49a67n

13. 8. 2017 23:30

Tato Vaše obhajoba Babiše mi silně připomíná obhajobu soudružek učitelek napadnutí Polska a neutrálního Finska Stalinem.

Je až ku zažívací křeči ten fakt, že proBabišovo PR si dá drze do záhlaví slova pana Baťi.

Jste exemplární připomínkou toho, že kdo vlastní moc, průmysl a média, ten potom vlastní "celou pravdu".

12 0
možnosti
JR

Když multimiliardář vyvede jednu ze svých firem z holdingu tak, aby vypadala jako malá či střední firma, vlastnickou strukturu zakryje anonymními akciemi, takovýmito údaji pak obelstí úředníky jen aby dosáhl na dotace 54 mil. kč na svojí vlastní víkendovou rezidenci, a po 5 letech ji narostlou o dotační milióny vrátí zpět do holdingu..... jedná se o čistokrevný podvod.

8 0
možnosti
JR

To musela být slušná hromada koblih :-)Rv.

Jinak spousty demagogie a nepravd.

6 0
možnosti
RB

Myslím si, že spousta lidí článek nepochopí. Nejde o to, jestli je Babiš vinen, neni to jeho obhajoba, pouze ukazuje, jak je snadné kohokoli očernit aniž by existovaly důkazy. Alespoň já jsem nikde v médiích neviděl nic, co by prokázalo vinu. Zajímalo by mě, jestli někdo z lidí tyto důkazy viděl, že si dovoluje soudit. Hlavně by mě zajímalo, kolik novinářů má tyto důkazy, že píší tak, jak píší. A přesně o tom tento blog je.

4 4
možnosti
PT

P17e49t38r 63T41o55m86e73k

13. 8. 2017 23:49

A důkazem pro vás není ten postup, který Babiš pro získání 50 milionů zvolil? Firmička ven z holdingu, penízky do firmičky, firmička zpátky do holdingu. Kam se na kobliháře všichni podvodníci u nás hrabou.

4 0
možnosti
JA

Je skoro k smíchu jak se podobají blogy o Babišovi a o Rathovi z doby kdy se nechal chytit s krabicí "vína"

4 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2058x
Nejlépe mě vystihuje moje motto:

"Příčinou krize je morální bída. Přelom hospodářské krize? Nevěřím v žádné přelomy samy od sebe. To, čemu jsme zvykli říkat hospodářská krize, je jiné jméno pro mravní bídu. Mravní bída je příčina, hospodářský úpadek je následek. V naší zemi je mnoho lidí, kteří se domnívají, že hospodářský úpadek lze sanovat penězi. Hrozím se důsledku tohoto omylu. V postavení, v němž se nacházíme, nepotřebujeme žádných geniálních obratů a kombinací. Potřebujeme mravní stanoviska k lidem, k práci a veřejnému majetku. Nepodporovat bankrotáře, nedělat dluhy, nevyhazovat hodnoty za nic, nevydírat pracující, dělat to, co nás pozvedlo z poválečné bídy, pracovat a šetřit a učinit práci a šetření výnosnější, žádoucnější a čestnější než lenošení a mrhání. Máte pravdu, je třeba překonat krizi důvěry, technickými zásahy, finančními a úvěrovými ji však překonat nelze, důvěra je věc osobní a důvěru lze obnovit jen mravním hlediskem a osobním příkladem." (T. Baťa)

Seznam rubrik